Connect with us

Hír

A Falcons elcserélné Julio Jonest?

A holtszezon elején sok spekuláció volt arról, hogy a Falcons újjáépítésbe kezdene, így pedig elcserélné Matt Ryant és/vagy Julio Jonest. Az irányító szerződését átalakították, így ez idén biztosan nem fog megvalósulni, az elkapó kontraktusával azonban nem foglalkoztak, így elképzelhető egy csere. Most pedig mind Peter King, mind Albert Breer arról számol be, hogy a Falcons gondolkodik Julio Jones elcserélésén, meghallgatják az ajánlatokat.

Ha megnézzük Jones szerződését, akkor azt látjuk, hogy ha most azonnal elcserélnék, akkor nem spórolna semmit a csapat, 200 ezerrel többe kerülne a fizetési sapkában úgy, hogy nincs a keretben. Azonban ha megvárják a június 2-t, akkor idén bő $15 milliót spórolnának (ezt jövőre kellene benyelni). Épp ezért nem idei picket szeretne a Falcons, hanem jövő évit, a papírmunkát pedig majd csak nyáron adnák be a ligának, akkor lenne hivatalos a csere, hogy tudjanak spórolni az idei évre (jelen állás szerint az újoncaikat sem tudnák szerződtetni).

Breer szerint egy első körös picket vagy azzal megegyező ellenértéket szeretne a Falcons, King spekulációja szerint pedig a Raiders, a Patriots, a Titans vagy a Ravens lehet partner egy trade-ben a 32 éves játékosért.

Ezzel egyébként megnyílna az út a Falcons előtt, hogy 1/4-re ne Kyle Pittset, hanem Ja’Marr Chase-t válassza.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!