Connect with us

Hír

A Falcons elkezdett tárgyalni egy hátracseréről

Soha nem volt még olyan draft, ahol az első négy választás irányító lett volna – ez idén könnyen megváltozhat. Az már készpénznek vehető, hogy az első három pick QB lesz, hiszen a Jaguars Trevor Lawrence-t, a Jets Zach Wilsont választja, és nyilván a 49ers is egy irányítóért mozgott fel (az még jó kérdés, hogy melyikért). Így a Falconson múlik, történelmet írunk-e idén.

Albert Breer információi szerint pedig a Falcons elkezdett felderítő tárgyalásokat folytatni egy lecseréléssel kapcsolatban.

A csapat átalakította Matt Ryan szerződését idén, és ugyan teljességgel nem lehet kizárni egy irányító draftot az atlantaiak részéről, ez a lépés azt jelezte, hogy nem erre halad a franchise. Ha pedig nem QB-ra fáj a foga a vezetőségnek, akkor a hátracsere a leglogikusabb opció. Persze ki lehet választani akár Penei Sewellt a támadófalba, akár a tight end Kyle Pittset, de egy hátracserével többet nyerhet a csapat.

És hogy kik lehetnek partnerek? Azt tudjuk, hogy a Panthers nagyon irányítót akar szerezni magának idén, de csoportriválisnak nem valószínű, hogy eladja a picket a Falcons (hacsak nem lesz más kérő vagy nem ígérnek rá nagyon a többiekre, és még akkor sem biztos). A Broncos lehet még valid opció 1/9-re, kicsit hátrébb a Patriots 1/15-re (a ma este megrendezendő támogatói mock draftunkban ez valósult meg), de kérdés, mennyire akar hátramenni a Falcons. Esetleg a Lionst lehet még bedobni ötletként 1/7-ről indulva.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!