Connect with us

Hír

A Giantsnek DeVonta Smithre fáj a foga?

Ugyan a Giants leigazolta a piac legjobb elkapóját Kenny Golladay személyében és érkezett a sebességéről híres John Ross is, úgy tűnik Dave Gettleman general manager még mindig nem elégedett a fegyverarzenállal elkapó poszton és a drafton is megpróbálná segíteni Daniel Jones munkáját.

A kiszemelt pedig Matt Lombardo információi szerint DeVonta Smith, az Alabama elkapója lehet az 1/11-es pickkel. Lombardo úgy tudja, hogy az NFL-ben úgy érzik többen is, hogy Gettleman beleszerelmesedett DeVonta Smith-be, illetve több játékosmegfigyelő is arról számolt be, hogy Smith lehet a Giants célpontja az első pickkel. Egyébként az NFL.com első számú draftszakértője, Daniel Jeremiah is azt írta legutóbbi mock draftjában, hogy úgy látja, a Giants még több fegyvert akar szerezni.

Gettleman egyébként nem szokott túlzottan titkolózni a draft előtt, két éve Daniel Jonesról, három éve Saquon Barkley-ról is tudni lehetett előre, hogy őt fogja választani a Giants. Smith nagy fogás lenne egyébként, rendkívül jó elkapóról van szó (a héten érkezik róla az ismertetőnk), és ezzel keresztbe tehetnének a csoportrivális Eaglesnek is – amellett persze, hogy a liga egyik legjobb elkapósorát állíthatnák össze, amivel megadnának minden lehetőséget Daniel Jonesnak a bizonyításra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!