Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Azeez Ojulari

Az idei edge rusher class különleges tehetségeket kínál, számos kiváló kvalitású, de kiforratlan, éretlen játékos igyekszik a profik közé, közülük pedig kiemelkedik három prospect, akik együtt alkotják a pozíció krémjét. Közülük mutatjuk be most azt a tehetséget, akinek a specialitása az irányító siettetése és a labda levadászása.

Háttér

Egyetemi karrierjét megelőzően Ojulari a Georgia állambeli Marietta High Schoolban élesítette sporttudását, a futball mellett a kosárlabda is ott szerepelt a kedvencei között. Azonban előbbiben tudott kiemelkedőt nyújtani, tight end és edge rusher poszton. Az egyetemi csapatok figyelmét az irányítók siettetésével hívta fel, végzős szezonjára négycsillagos tehetségként tartották számon, a posztján top10-ben az egész országot tekintve. Komoly versengés ment érte a Tennessee, a Florida és a Georgia között, majd végül 2017 nyarán a Bulldogshoz kötelezte el magát, akik azzal együtt tartottak ki mellette, hogy tudták, komoly térdsérülést szenvedett.

Erősségek

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!