Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Christian Barmore

Sok poszton erős az idei draft class, a defensive tackle azonban nem tartozik ezek közé. Mégis akad egy játékos, aki kiemelkedik a mezőnyből. Christian Barmore könnyen lehet, hogy az egyetlen defensive tackle lesz, akit ez első körben kiválasztanak. És honnan máshonnan jönne a class legjobb belső védőfalembere, mint az Alabamáról? Jonathan Allen, Daron Payne és Quinnen Williams után tavaly megszakadt ez első körös Crimson Tide DT-k sora, de Barmore minden bizonnyal újra beindítja majd.

A Phiadelphiából származó Barmore középiskolásként a védőfal mellett az offense oldalon még tight endként is játszott, de már ekkor látszódott, hol lesz számára igazán jövő. A középiskolát 4 csillagos tehetségként hagyta el és vett részt a 2018-as recruiton. Magasra predesztinált játékos révén bőven válogathatott az egyetemek között, ő pedig a mindig erős védelméről híres Alabama ajánlatát fogadta el. Érdekesség, hogy Pennsylvania állam 5. legjobb tehetsége volt ekkor, a szintén első körös tehetségnek számító Micah Parsons (no1) és Kyle Pitts (no2) mögött.

Erősségek

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!