Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Elijah Moore

Igazi slot elkapóra van szükséged? Akkor Elijah Moore szeretne jelentkezni, mint akire tökéletesen illik a munkaleírás. 

Moore négycsillagos tehetség volt a gimiben, a 2018-as classban a 38. elkapónak számított, Florida államban pedig a 34. legjobb játékosnak. Az Ole Misst választotta, aminek igazából csak 2020-ban lett meg a gyümölcse, miután Lane Kiffint nevezték ki főedzőnek. Ő látta meg a Moore-ban rejlő potenciált és a támadósor ékkövévé, legfőbb célpontjává tette. Mindössze nyolc meccsen 1193 yardot szerzett a levegőben, a második legtöbbet az egész országban. Ezzel pedig elsőcsapatos All-SEC választott lett, 86 elkapásával pedig az iskola rekordját is megdöntötte.

Érdekes sztori vele kapcsolatban, hogy 2019-ben az Egg Bowlon a mérkőzés végén szerzett egy TD-t, amivel egy pontra feljött az Ole Miss. Ő viszont az Odell Beckham féle kutyaként vizelős ünneplést választotta, amivel kaptak egy 15 yardos büntetést, ennek köszönhetően kihagyták az extra pontot és elvesztették a mérkőzést.

Erősségek

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!