Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Pat Freiermuth

Az idei tight end class egyetlen emberről szól, Kyle Pittsről. Ő az évtized legjobb prospectjének van kikiáltva a posztján és magasan kimagaslik társai közül. Így hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy vannak még szemrevaló tehetségek az idei tight end börzén, még akkor, is ha nem feltétlenül első napos tehetségekről beszélünk. Pitts után például rögtön van egy játékos, aki sokak szimpátiáját elnyerte és hagyományos tight end értékekben még komplettebb is lehet, mint a Florida játékosa. Pat Freiermuth, a Penn State játékosa nem kapta meg azt a rivaldafényt, amit megérdemel, de biztos vagyok benne, hogy pár éven belül sok szurkoló egyik kedvence lesz.

Freiermuth igazi sportcsaládból származik, édesapja kosárlabdázó volt, édesanyja pedig hoki ütőt ragadott, de volt a családban több edző és atléta is. Nem meglepő, hogy a kis Pat több sportban igen korán kipróbálta magát, sőt elég sokáig az amerikai futball mellett a kosárkarrierjét is építette. A futballpályán pedig a tight end poszt mellett volt linebacker, sőt rövid ideig irányító is. Az évek alatt így rengeteg képességet magára szedett és a családi háttér miatt az ösztönei is fejlettek. Mivel tehetséges kölyök volt, így nem meglepő módon elég sok ajánlata érkezett, több mint 20 egyetem kereste meg és nagyobb programok is voltak a kérői között. Ő végül kisebb meglepetésre a Penn State mellett döntött.

Erősségek

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!