Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Rondale Moore

Egy fegyver, aki egyik pillanatról a másikra megváltoztathatja az egész játék dinamikáját. Rondale Moore egy olyan különleges tehetség elkapó poszton, akit nehéz bekategorizálni, szerepköre nagyon speciális, mégis olyan értéket jelent, amiről nehéz lemondani. Megfelelően használva a liga egyik legveszélyesebb célpontja lehet, egy olyan játékszer, amiről sok támadókoordinátor és irányító álmodozik.

Háttér

A Kentucky állambeli Tritiny High School üdvöskéjeként került fel az egyetemi futball térképére Moore, aki olyan domináns teljesítménnyel rukkolt elő a középiskolájában, hogy az Alabama, az Ohio State vagy éppen a Texas figyelmét is magára vonzotta. Számos ajánlat érkezett kisebb és nagyobb nevű programoktól, melyek közül elsőként a Longhorns tűnt a befutónak, el is ígérkezett a texasi egyetemhez, később viszont a Purdue olyan benyomást tett rá, hogy meggondolta magát és a Boliermakershöz köteleződött el, amivel szinte az egész országot meglepte.

Egyetemi karrierje nem olyanra sikerült, ahogy tervezte, 2018-ban freshman évében az egész országot sokkolta remek teljesítményével, 2048 megszerzett egységével megdöntötte a Purdue Egyetem egy évben elért összes all-purpose yardját, üstökösként robbant be a köztudatba. 2019-ben azonban a szezon negyedik mérkőzésén megsérült, majd a 2020-as opt out/opt back kálváriája után újfent összeszedett egy lábsérülést, így mindössze hét meccsen játszott az elmúlt három évben.

Erősségek

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!