Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Terrace Marshall Jr.

Rengeteg elsőkörös tehetséget köszönthetünk a 2021-es classban elkapó fronton, az idei bemutatósorozatunkat egy ilyen játékossal zárjuk le. Magic Marshall neve nem a legfelkapottabb a poszton, de egy olyan komplett, stabil alappal rendelkező, mégis potenciálban rendkívül gazdag profilt kínál, amire érdemes már a legjobb harminckét választás során lecsapni.

Háttér

Egy egészen kivételes, már-már csúcstehetséggé nőtte ki magát Marshall a Louisiana állambeli Parkway High Schoolban, ahol a futballcsapat legnagyobb sztárja lett. Országos szinten a legfelső polcra helyezték a recruiting rankingokban, ötcsillagos tehetségként jegyezték a 2018-as classban, mindössze Justin Shortert (Penn State) és Amon-Ra St. Brownt (USC) tartották jobbnak elkapó poszton. Hosszas gondolkodás és rengeteg ajánlat átböngészése után végül maradt államon belül, hogy csatlakozzon a Tigers tehetséges, de akkor még nem teljesen kiforrott támadóegységéhez. Első egyetemi éve viszonylag csendesre sikerült, a nagy robbantást ő is 2019-ben produkálta, majd egy csonka 2020-as szezon után úgy döntött, jelentkezik a 2021-es NFL Draftra.

Erősségek

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!