Connect with us

Hír

A Lions kész bármelyik irányba mozogni a drafton

Kevés dolog biztos az idei drafton, de az igen, hogy az első három helyen választó csapat nem fog hátracserélni. Mindenki más nyitott a dologra, ugyanis a top 10-ből már a Lions illetékesei is bejelentették, hogy a megfelelő ellenértékért hajlandó lenne lecserélni a csapat – sőt, egy felcsere sem kizárt.

“Több csapattal is beszéltünk már egy potenciális cserről. Az 1/7-es extrém értékes, de a helyzet kicsit új még nekem, a Ramsnél nem ehhez voltam szokva. Nagyon jó érzés egy top 10-es cetlit birtokolni. Rengeteg jó játékos van, akit szívesen kiválasztanánk, de semmi sincs kőbe vésve, bármelyik irányba elmozdulhatunk”

– mondta a GM Brad Holmes (via mlive.com).

A Los Angelesből érkező szakember nagyon jó scout hírében áll, emellett analitikus felfogású, így bizonyára sok cserét láthatunk a Lionstől idén, hogy a későbbiekben minél több pick álljon Holmes rendelkezésére. Felfelé ugyanakkor nem valószínű, hogy mozogna a csapat. Ez abban az esetben lenne csak elképzelhető, ha igazak lennének azok az egyre halkabb spekulációk, hogy a csapat Goff szerződésének átalakítása ellenére is hajlandó lenne irányítót húzni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!