Connect with us

Hír

A Lions leigazolta Quinton Dunbart

A Detroit Lions leigazolta a cornerback Quinton Dunbart egy évre, jelentette be a játékost képviselő ügynökség, az Elite Loyalty Sports. Dunbar viziten volt Detroitban hétfőn, ami a jelek szerint jól alakult, jól kijött a védőkoordinátor Aaron Glennel. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a cornerback újra összeáll a pozíciós edző Aubrey Pleasanttel, aki két éven át Washingtonban is edzette.

Dunbar 2019-ben kiváló évet hozott le, az egyik legjobb statisztikákat tudta felmutatni a posztján, utána igazolt Seattle-be, ahol viszont alaposan visszaesett a játéka. Emellett sérüléssel is küzdött, hiszen csak hat meccsen lépett pályára. Tavaly 30 elkapást, 381 yardot és 3 TD-t engedett, és csak egy interception, illetve két leütött labda került a neve mellé – viszonyításképp 2019-ben másfélszer annyi snap alatt kevesebb elkapást (29), yardot (344) és TD-t (2) engedett, miközben volt négy interceptionje és négy leütött labdája.

A Lionsnél azonnal kezdőnek számít majd a tavalyi első körös Jeff Okudah túloldalán, a Seahawks viszont nem áll valami jól cornerbackekből, hiszen csak Ahkello Witherspoon és Tre Flowers vannak a poszton, mint kipróbált játékosok – ráadásul a csapatnak drafttőkéje sincs nagyon, hogy orvosolja a problémát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!