Connect with us

Érdekességek

A Lionsnek mindenképp el kellene mozdulnia a draft 7. helyéről

A történelem alapján az 1/7-es pickkel van a legkisebb esély arra a top10-en belül, hogy Hall of Famert találjon magának egy csapat. Idén a Lions az 1/7-es cetli birtokosa, ami a statisztikák szerint már önmagában sem jelent jót, de ráadásként a Detroit legendásan pocsékul húz a hetedik helyen.

A Lions az NFL megalakulása óta négyszer húzott a draft hetedik helyén. Legutóbb 2004-ben az elkapó Roy Williamsre esett a választás, aki ugyan 2006-ban vezette a ligát elkapott yardokban (1310), de soha többet nem volt még csak 900 yardja sem, a karrierjét pedig nyolc év után 5715 yarddal és 44 TD-vel fejezte be.

A következő 1/7-esért 1990-ig kell visszamenni: a Lions a Heisman-győztes irányító Andre Ware-t választotta ki. Négy év alatt 14 meccsen játszott, mindössze hatszor volt kezdő, a karrierjét 5/8-as TD/INT aránnyal és 1112 yarddal fejezte be. Nála is nagyobb melléfogás volt a defensive end Reggie Rogers, aki súlyos alkohol- és személyes problémái miatt csak 15-ször lépett pályára, ebből 10-en Detroitban.

A végére maradt a legjobb. A Lions első 1/7-ese a futó Mel Farr volt, aki bár sérülések miatt csak 3072 yardot szerzett a földön, így is szerzett két Pro Bowl és egy All-Pro címet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!