Connect with us

Prémium cikkek

A megszokott úton – Vikings FA-értékelő

A Vikings éveken keresztül rendelkezett a liga egyik legjobb védelmével, komoly sikereket mégsem értek el velük. A generáció kiöregedése utáni megújulás már 2020-ban megkezdődött és úgy néz ki az idei év is a védelemről szól elsősorban.

Amíg Mike Zimmer a csapat vezetőedzője, talán nem is lehet más a front office célja, mint egy top védelem építése. Évek óta hiába tűnik úgy, hogy az előrelépés fő gátja a gyenge támadófal, a draftokon való próbálkozáson kívül nem vesz tudomást erről a csapat. Természetesen a támadósor helyzetét nem könnyíti meg, hogy 3 év alatt a 3. támadókoordinátorát fogja fogyasztani 2021-ben, mégis az az ember érzése, hogy ismét ugyan azt a dalt játszák Minnesotában. A célkeresztben egy elit védelem összerakása, a támadósor meg majd működik, ahogy tud.

Távozók

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!