Connect with us

Hír

A Patriots a Falconsnál is kopogtatott

Miután a Broncos megszerezte Teddy Bridgewatert, így eléggé lecsökkent annak az esélye, hogy a csapat felcseréljen egy irányítóért (bár ettől még nem lenne meglepő egy QB-pick a csapat eredeti pickjével). Emiatt a Falconstól kezdődően a Patriots lett az első olyan csapat a listán, amelyik hajlandó lenne felcserélni egy irányítóért és a TheAthletic szerint Bill Belichick már érdeklődött is a Falconsnál (az Atlantának állítólag van kiszemeltje 1/4-en, de mindenre nyitott).

A Patriots állítólag Justin Fieldset szeretné megszerezni, az ellenérték pedig nagyjából annyi lehet, amennyit a 49ers adott fel az 1/3-ért: az idei első kör mellett még két jövőbeli első kör. Ez komoly ellenérték, amit természetesen meg lehet adni egy franchise irányítóért, de amennyiben a Patriots nem tart attól, hogy a Falcons QB-t visz, úgy nem feltétlenül kell sietni.

Állítólag a Panthers és a Broncos sem zárta ki az irányító draftolását, ha lecsúszna hozzájuk valaki. Ez nem tűnik túl valószínűnek, de ha igaz is, akkor a Patriotsnak gyakorlatilag elég lenne az 1/7-es picket megszerezni. A Lions bizonyára szívesen hátra cserélne, pláne ha tényleg a linebacker Micah Parsonst szeretné draftolni, ráadásul az ellenérték is legalább egy első körrel olcsóbb lenne.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!