Connect with us

Hír

A Patriotsnál Newton, a Bearsnél Dalton marad a kezdő irányító

A Patriots és a Bears is irányítót választott az első körben, azonban mindkét franchise-nál igyekeztek leszögezni, hogy nem az újonc, hanem a veterán játékos a kezdő továbbra is – New Englandben Cam Newton, Chicagóban Andy Dalton.

A Patriots 1993 óta nem draftolt az első körben irányítót, de Bill Belichick szerint Mac Jones majd csak akkor kapja meg az esélyt versenybe szállni a kezdőért, ha készen áll erre.

“Mac elérhető volt a választásunknál, és sok időt töltöttünk vele korábban. Úgy éreztük, hogy ő volt a legjobb választás számunkra. Várom a közös munkát, okos srácról van szó és olyan rendszerből jön, ami hasonló a miénkhez. Sokat beszélgettünk vele és úgy gondolom, hogy meg fogja érteni a támadósort, de ez nyilván sok időbe fog telni.

– mondta Belichick, via Mark Daniels.

“Cam az irányítónk. Amikor Jarrett és Mac készen áll majd versenybe szállni, akkor meglátjuk, mi hogyan alakul. Egyelőre Macnek viszont sokat kell tanulnia, de tudom, hogy alig várja, hogy belekezdjen a munkába.”

A Bears nem a helyén vitte el kiszemelt QB-ját, Justin Fieldset, hanem egyenesen fel is cserélt érte, feladva egy jövő évi első körös cetlit. Ennek ellenére azt mondják a csapatnál, hogy Andy Dalton a kezdő.

“Matt (Nagy) beszélt Andyvel ma este, és fontos tisztázni, hogy Andy a kezdőnk. Lesz egy nagyon jó tervünk Justin fejlesztésére és azt fogjuk tenni, ami a legjobb a szervezetnek és amivel meccseket tudunk nyerni.

– mondta Ryan Pace a Chicago-Sun-Timesnak.

Pár éve Mitch Trubiskynél is hasonló volt a helyzet, akkor Mike Glennont igazolta le a csapat pár héttel a draft előtt. Ő négy meccsen át volt kezdő, utána jöhetett az újonc. Meglátjuk, Dalton meddig bírja.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!