Connect with us

Hír

A Raiders elküldte Arden Keyt és Maurice Hurstöt

Több forrás is arról számolt be, hogy a Raiders megvált két védőfalemberétől, a defensive end Arden Keytől és a defensive tackle Maurice Hurstől. A két lépessel csak minimális összeget szabadított fel a csapat (mindkét játékos újonc szerződésének utolsó évében volt), így a kivágások szakmai alapon történtek.

Hurst 2018-ban sokak szerint top 15-ös tehetség volt, de egy szívbetegség miatt az ötödik körig csúszott. Végül a Raiders választotta ki, és bár három év alatt csak 1271 snapen lépett pályára, összességében nem játszott rosszul, amikor pályára került: 60 nyomásgyakorlás és nyolc sack jött össze neki ennyi idő alatt – a Sports Info Solutions adatai alapján a 9,4 százalékos nyomásgyakorlási rátája a 11. volt a belső védőfalemberek közt 2020-ban. Az ő kivágása mindenképp meglepő, máshol még elég hasznos lehet.

Key már messze nem volt ennyire tehetséges és a teljesítménye sem volt különösebben jó. A 2018-ban negyedik körös védő 1258 snapen volt a pályán három év alatt, összesen 68 nyomást és mindössze három sacket szerzett. Érte nem kár, aligha lesz jó piaca.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!