Connect with us

Érdekességek

A Rams kaphatja a legtöbb, míg a Steelers a legmagasabb kompenzációs picket jövőre

Van még pár jó szabadügynök a piacon, de amennyiben a csapatok nem kezdenek eszeveszett költekezésbe (vagy megvárják a nyarat vele), úgy már lehet jósolni a jövő évi kompenzációs pickekkel kapcsolatban. Az OverTheCap számításai szerint a Steelers kapná a legmagasabb, míg a Rams kapná a legtöbb kompenzációs picket 2022-ben.

Az idei holtszezon legdrágább igazolása Kenny Golladay volt: a Lions korábbi elkapója évi 18 millió dollárért írt alá a Giantshez. Ugyanakkor a rangsor felállításában nem csak a fizetés, hanem a pályán töltött idő és a Pro Bowl/All-Pro címek is számítanak, és mivel Bud Dupree többet volt tavaly a pályán, így a 16,5 millió dolláros átlagával előzni tudott, vagyis a legmagasabb harmadik körös picket a Steelers kapja jövőre.

A Lions is megkapja természetesen a harmadik körös pickjét, illetve még kap 1-1 harmadik kört a Rams, a Ravens, a Saints és a 49ers is a kinevelt kisebbségi szakemberekért. A Rams emellett még kap egy negyedik körös picket a safety John Johnson elvesztéséért, illetve négy hatodik körös picket Samson Ebukam, Gerald Everett, Troy Hill és Morgan Fox eligazolásáért, így a Los Angeles-i csapatnak lesz a legtöbb kompenzációs pickje jövőre.

A többi csapat helyzetét itt tudjátok megnézni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!