Connect with us

Hír

A Ravens várhatóan a draft után leigazolja Alejandro Villanuevát

Tegnap a Chiefs megszerezte a Ravens kiváló RT-jét, Orlando Brownt, így a baltimore-i támadófal jobboldalán óriási lyuk keletkezett. A hírek szerint ezt a problémát a Steelers korábbi LT-jével, Alejandro Villanuevával oldaná meg a Ravens.

Az Armyban futballozó, majd Afganisztánban is megforduló Villanueva 2010-ben draftolatlan volt, és mivel senkinek sem kellett, visszament a hadsereghez. Két év múlva próbálkozott újra, akkor még tight end poszton, de egészen 2014-ig nem talált magának csapatot.

Először az Eagles igazolta le, de a szezon előtt kivágta. Ezután a Steelershöz került, ahol a tavalyi szezon végéig játszott, 2016 óta kezdő LT-ként. Soha nem volt elit, de egész karrierje során átlagon felüli teljesítményt nyújtott, különösen passzblokkolásban. A Spotrac szerint évi 16,5 millió dollárt ér, pusztán a játéka alapján nem lenne akkora túlzás, de az őt jobboldalra szánó Ravens jó eséllyel bőven 10 millió dollár alatt fogja leigazolni (a Steelersnél a maximum fizetése évi 6 millió dollár volt LT-ként).

A csapat rendszerébe való illeszkedése érdekes, ugyanis futásblokkolásban nem nyújtott kiemelkedőt az utóbbi években, a Ravensnél pedig ez lenne a hangsúlyosabb feladatköre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!