Connect with us

Hír

A Washington az összes pickjét feláldozva szerezhet irányítót?

A Washington Football Team ugyan szerződtette Ryan Fitzpatricket, az irányítóposzt hosszú távon egyáltalán nincs megoldva a csapatnál. A TheAthletic információ szerint ezt a problémát már idén orvosolhatja a csapat, akár az “összes pick” feláldozásával.

Michael Lombardi tudni véli, hogy Washingtonban imádják a North Dakota State korábbi irányítóját, Trey Lance-t. Mivel az első három pick feltehetően Trevor Lawrenc, Zach Wilson és Mac Jones lesz, így Lance-et a Falcons 1/4-es pickjével lehet biztosan behúzni.

Elég meredek forgatókönyv lenne az 1/19-es pickről felmozogni a negyedik helyre, de nem lehetetlen. Ráadásul a Washington összes idei pickjének összértéke a klasszikus trade value chart alapján nagyjából egálban van az 1/4-es cetli értékével, így amennyiben Ron Rivera akar húzni egy Mike Ditkát (ő a futó Ricky Williamsért tényleg feláldozta a Bears összes pickjét, plusz egy extra elsőt és harmadikat), papíron lehetséges lenne.

Ennél természetesen valószínűbb, hogy Lance csúszik kicsit, akár a top 10-ből is és akkor például az idei és egy jövő évi első körös pick feláldozása már elég lehet az új franchise irányító megszerzéséhez (bár ehhez alighanem a Bearsnek és a Patriotsnak is lenne egy-két szava).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!