Connect with us

Hír

Aaron Rodgers: A jövőm továbbra is bizonytalan

A Packers elég rossz anyagi helyzetben várta az idei holtszezont, melyen a legkönnyebben Aaron Rodgers szerződésének átalakításával vagy meghosszabbításával lehetett volna segíteni. A csapat egyik megoldást sem lépte meg, így a regnáló MVP továbbra sem biztos a jövőjében.

“Tavaly azt mondtam, nem tudom, hogy itt fejezem-e be a pályafutásomat. Ez azóta sem változott, a helyzet pontosan ugyanolyan. Várunk, aztán meglátjuk, mi lesz”

– mondta az irányító az ESPN-nek.

Rodgers szerződése még három évig érvényes: idén 22,85 millió dollárt fog keresni, amelyből 6,8 millió dollár garantált. Ezen kívül semmilyen garantált összeget nem tartalmaz a kontraktus, így amennyiben a Packers nem nyúl hozzá a szerződéséhez, úgy jövőre 22,6 millió dollárt felszabadítva lehetne elcserélni vagy kivágni az irányítót.

Ez nem jelenti azt, hogy a csapat el is köszön a veterán klasszistól, Rodgers minden további nélkül kitöltheti a szerződését. Ugyanakkor az, hogy nem nyúltak a szerződéséhez, elég egyértelműen jelzi, hogy a csapat nem akarja elkötelezni magát a háromszoros MVP mellett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!