Connect with us

Hír

Adrian Peterson gyűrűt akar, contenderhez írna alá

Adrian Peterson az elmúlt 3,5 szezonban a Cardinals, a Washington és a Lions csapatát erősítette, vagyis semmi esélye nem volt a bajnoki címre. A 15. szezonjára készülő 36 éves futó most már szeretne magának egy gyűrűt nyerni, így idén mindenképp top csapatban akar játszani.

“Contendert keresek. Egy olyan csapatban akarok játszani, amelynek reális esélye van megnyerni a bajnokságot. Ez a végső célom és úgy érzem, hogy képes vagyok győzelemhez segíteni egy csapatot. Egy olyan gárdát, ahol van egy jó irányító, pár playmaker a támadóoldalon és egy jó védelem. Ha ilyen helyre kerülnék, az tökéletes lenne”

– mondta AP a SiriusXM NFL Radiónak.

A legtöbb játékos szeretne olyan csapatban játszani, ahol van egy jó irányító, jó skill playerek és egy jó védelem, de ez ritkán sikerül. Futóhiányban a top csapatok közül leginkább a Steelers szenved, Pittsburgh-ben a hírek szerint szeretnének is futót draftolni az első körökben, aki mellett veteránminimum közeli összegért elférhet egy veterán. Ezzel együtt Peterson az edzőtáborokig jó eséllyel nem fog csapatot találni magának, és valószínűleg akkor sem igazi bajnokesélyes csapat ad neki szerződést.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!