Connect with us

Prémium cikkek

Ahogy azt kell – Giants FA-értékelő

Tavaly a Giants a botrányos NFC Eastnek köszönhetően majdnem bejutott a rájátszásba egy 6-10-es mérleggel. Idén ez minden bizonnyal nem lesz elég, így amennyiben Dave Gettleman tovább szeretné New Yorkban rontani a levegőt, mindenképp kell a jó eredmény – a piaci teljesítményen nem fog múlni.

Gettleman 2018 óta a New York Giants general managere. Ez idő alatt a csapat egy 5-11-es, egy 4-12-es és egy 6-10-s mérleget tudott felmutatni, már a második főedzőjét fogyasztja és az irányítóposzt is kérdéses. Praktikusan az idei az utolsó szezon, amikor ő, Joe Judge és Daniel Jones bebizonyíthatja, hogy jó kezekben van velük a Giants.

Ehhez természetesen elengedhetetlen volt egy minőségi FA-tevékenység: a meglepően jól teljesítő védelmet szinten kellett tartani, míg Jones előtt a támadófalat és a skill pozíciót kellett rendbe tenni. Kivételesen nincs ok panaszra.

Legfontosabb távozók

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!