Connect with us

Hír

Aldon Smith a Seahawksé, Cordarrelle Patterson és Duron Harmon a Falconsé

Kisebb meglepetésre nem tartott igényt Aldon Smith szolgálataira a Cowboys, amely esélyt adott neki azután, hogy négy évet hagyott ki eltiltások miatt. Most viszont megvan Smith legújabb csapata, ami a Seattle Seahawks lett – írja Mike Garafolo. A szerződés egy évre szól, a pénzügyekről egyelőre nincs információnk, de várhatóan veteránminimum körüli összeg lesz.

Ian Rapoport egyébként megjegyezte, hogy a Seahawks tavaly megpróbált cserélni Smithért, de akkor ez nem jött össze. Pass rusher poszton a csapat az utóbbi hetekben visszaigazolta Carlos Dunlapet és Benson Mayowát, illetve szerződtette Kerry Hydert is, velük állhat össze a szélső passzsiettetés Seattle-ben.

Aldon Smith a 49ers 1/7-es választottja volt 2011-ben, első két évében 33,5 sacket szerzett, igazi sztárnak nézett ki. Utána viszont csúnya lejtmenetbe kezdett és folyamatosan jöttek az eltiltások tiltott szerek használata miatt. Tavaly öt sacket és öt negatív yardos szerelést hozott össze, legjobb meccse épp a Seahawks ellen volt 3 sackkel és két negatív yardos szereléssel – az idény második felére azonban jelentősen visszaesett a játéka és egyetlen sacket sem szerzett a 8. hét után.


A Falcons mindeközben az elkapó / visszahordó Cordarrelle Pattersont igazolta le egy évre $3 millióért – írja Mike Garafolo.

A korábbi első körös, mára már 30 éves játékos az utóbbi két évet Chicagóban töltötte, előtte a Patriotsnál, a Raidersnél és a Vikingsnál játszott. Elkapóként sosem tudott kitűnni, inkább csak trükkös játékoknál lehetett észrevenni, tavaly 21 elkapásból 132 yardot, 64 futásból pedig 232 yardot hozott össze. Arthur Smith valószínűleg tudja majd, hogyan kell használni bizonyos helyzetekben.

Visszahordóként ellenben elit teljesítményre képes, tavaly is neki volt a legjobb kickoff return yardja (1017), és már hatszoros All-Prónak mondhatja magát (ebből négyszer volt első csapatos). Ezen kívül ő a történelem egyetlen játékosa, aki karrierje során futott-, elkapott- és visszahordott TD-ből is összehozott 8+ touchdownt.


A Falcons Patterson mellett leigazolta a Patriots és a Lions korábbi safetyjét, Duron Harmont is. Nagyon vékony volt a Falcons ezen a poszton, hiszen Erik Harris és Jaylinn Hawkins számítottak eddig kezdőnek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!