Connect with us

Hír

Alex Smith lehet a Texans B-terve

Deshaun Watson houstoni jövője jelenleg erősen kérdéses: a Texans irányítója nagyon szeretne egy másik csapatban játszani, ráadásul jelenleg több mint 20 nő perli szexuális zaklatás miatt, így egy eltiltás sem lenne meglepő. Az nagyon valószínűnek tűnik, hogy rövidebb-hosszabb ideig nélkülöznie kell majd Watsont a csapatnak, akinek a pótlására Alex Smith-t nézte ki a vezetőség, jelenti Tom Pelissero.

A Texans jelenlegi csereirányítója Tyrod Taylor, de amennyiben Watson bármilyen okból (csere, holdout, eltiltás) kifolyólag nem lesz elérhető, úgy mindenképp szeretnének versenyhelyzetet teremteni a csapatnál. Erre a főedző David Culley első számú jelöltje a korábbi 1/1-es Alex Smith, akivel még a Chiefsnél dolgozott együtt és nagyon jó véleménnyel van a 36 éves QB-ról.

Smith korábban azt nyilatkozta, hogy szeretne még játszani, de nem nagyon volt iránta érdeklődés. Amennyiben a fizetési igényei nem túl magasak, akkor kis szerencsével (legalábbis az ő szempontjából) Houstonban lehet esélye a kezdőre.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!