Connect with us

Hír

Antonio Brown sokkal többet szeretne, mint amennyit a Bucs ajánlott neki

Antonio Brown lehet az első olyan lejáró szerződésű veterán, akit nem tud megtartani a Buccaneers. Mike Garafolo információi szerint a címvédő 2-3 milliós fizetésben gondolkodik, AB ugyanakkor piaci árat szeretne.

A Buccaneers korábban már megegyezett a pass rusher Shaq Barrettel, a linebacker Lavonte Daviddel, a tight end Rob Gronkowskival, a DT Ndamukong Suh-val, a futó Leonard Fournette-tel és rúgó Ryan Succoppal, illetve franchise taget tett az elkapó Chris Godwinra, tehát szinte teljes egészében sikerült együtt tartani a bajnoki címet szerző gárdát. Az egyetlen komolyabb név, akit még nem sikerült visszacsábítani, az Brown, de úgy néz ki, a veterán elkapó sokkal többre tartja magát, mint amennyit valójában ér.

AB tavaly 45 elkapásból 483 yardos és négy TD-t kapott el nyolc alapszakaszmeccsen, illetve volt nyolc elkapása, 81 yardja és két TD-je a rájátszásban. Piaci alapon 8-10 millió dollárt megérhet ez a teljesítmény, csakhogy az elkapó jogi ügyei még mindig nem értek véget, bármikor kinézhet neki egy újabb eltiltás, ráadásul a Bucson kívül egyik csapat sem mutatott komoly érdeklőést iránta. Reálisan 3-4 milliónál sehol nem kapna többet, pláne nem a Tampától, ahol egyrészt mindenki áron alul maradt a csapatban, másrészt bőven telített az elkapóposzt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!