Connect with us

Prémium cikkek

Azt is, azt is, azt is – Patriots FA-értékelő

A szabadügynökpiac nyitása előtt rengeteg mém és poén született arról, hogy Bill Belichick személyes sértésként élte meg Tom Brady bajnoki címét, és a szinte végtelen elkölthető pénz miatt idén az öreg mester visszavág. Úgy tűnik, Belichick tényleg személyes ügyet csinált a dologból, praktikusan többet költött idén, mint az elmúlt évtizedben összesen. 20 említésre méltó FA érkezett, közülük legalább 15-en kezdő szintűek, miközben hiányposzt szinte nem is maradt.

A Patriotsnak a szezon végén 62 millió dollárnyi cap space-e volt, így nem kellett kivágásokkal foglalkozni. Ellenben lejárt többek között Cam Newton, David Andrews, Joe Thuney, JC Jackson vagy Lawrence Guy szerződése, és az ő pótlásukon túl még meg kellett volna erősíteni a TE, a WR, az LB és az EDGE pozíciót is.

Nyolc égető hiányposztot számoltam össze, melynek már a felét is kihívás lett volna megoldani egyetlen FA alatt. Ugyanis hiába a rengeteg cap space, van még 31 másik csapat, melyek közül páran szintén szeretnének egy-két jobb szabadügynököt, mindenkit egyszerűen nem lehet leigazolni. Legalábbis eddig ebben a tévhitben éltem: Belichick ezzel szemben azon a véleményen volt, hogy lehet bajnokesélyes csapatot építeni 2-3 nap alatt is, így kvázi mindenkit leigazolt, aki csak életjelet mert adni magáról.

Kivétel erősíti a szabályt

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!