Connect with us

Hír

Cameron Brate belement a fizetéscsökkentésbe, így marad a Bucsban

Hihetetlen, amit a Buccaneers csinál: a csapat címvédőként egyetlen kulcsjátékosát sem volt kénytelen elküldeni anyagi okokból, miközben minden kicsit is fontos szabadügynökét visszaigazolta. A Tampában (Tom Bradyvel) játszani akkora megtiszteltetés, hogy a játékosok szinte fizetnek a lehetőségért.

Miután a Bucs visszaigazolta Antonio Brownt, kisebb pénzügyi probléma lépett fel, amit a csapat úgy orvosolt, hogy rávette a tight end Cameron Brate-et a fizetéscsökkentésre. A támadó lemondott a 6,5 millió dolláros fizetése közel feléről (3 millió dollárról) és belement a szerződése átalakításába: 2,425 millió dollárt megkapott aláírási bónuszként, az alapfizetése pedig 1,075 millióra csökkent. Ezzel 4,69 milliót szabadított fel a Buccaneers.

A tight end szerződéséből már csak minimális tartalom volt garantált, így érthető, hogy belement a fizetéscsökkentésbe a kivágás helyett. Ennek is köszönhetően a Bucs megtarthatta mind a 22 Super Bowl kezdőjét, illetve a 16 legtöbb snapen lévő támadóját és a 21 legtöbb snapen lévő védőjét (azt csak zárójelben teszem hozzá, hogy az összes koordinátor is maradt).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!