Connect with us

Hír

Darnold: Megőrjített a bizonytalanság

Sam Darnold tegnap megérkezett Charlotte-ba és megtörtént az első hivatalos sajtótájékoztatója is a Panthers játékosaként. Kérdésekre válaszolva mesélt arról, hogy hogyan élte meg az utóbbi heteket, hónapokat a Jetsnél.

“Kemény volt, nem fogok hazudni. Szeretek tervezni, így a bizonytalanság megőrjített. Nehéz volt, hogy nem tudtam, mit tartogat a jövő. Úgy képzeltem, hogy hosszú ideig leszek a New York Jets franchise irányítója, így amikor rájöttem, hogy a csapat, amelyik draftolt, most tovább áll, az fájt egy kicsit. Nehéz volt hallani a híreket az elcserélésemről, hogy a csapat azt jelzi, hogy már nem akarnak engem.

Mikor meghallottam a hírt, hogy elcseréltek, kicsit megkönnyebbültem. Óriási dolog, hogy elkerültem egy olyan helyről, ahol nem akartak engem egy olyanhoz, ahol akarnak. Most pedig, hogy itt vagyok Charlotte-ban, már izgatott vagyok, hogy nekiállhatok a munkának.”

– mondta Darnold, via panthers.com

A Panthers a hírek szerint lehívta Darnold ötödik éves opcióját is (ami teljesen garantáltnak számít), így két évre kötelezték el magukat az irányító mellett és remélik, hogy ki tudják aknázni a benne rejlő lehetőségeket, amiket New Yorkban nem sikerült. Viszont ha nem mutat fejlődést, akkor az sem lenne meglepő, ha akár jövőre új QB után nézne a Panthers – kérdezzük csak erről Teddy Bridgewatert.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!