Connect with us

Hír

Derwin James és Marcus Davenport opcióját is lehívták, Mason Rudolph hosszabbítást kapott

Semmi meglepő nem történt akkor, amikor tegnap a Los Angeles Chargers lehívta a safety Derwin James ötödik éves opcióját, ezzel $9,052 milliót biztosítva neki a 2022-es szezonra – számol be Albert Breer. James sérülékenysége persze probléma – az utóbbi két év nagy részét kihagyta, összesen 5 meccsen lépett pályára –, de olyan tehetséges játékosról van szó, aki All-Pro szinten képes játszani egészségesen.

Mindeközben a New Orleans Saints is lehívta korábbi első körös pass rushere, Marcus Davenport ötödik éves opcióját, ezzel $9,553 milliót garantálva neki 2022-re. Ez már kicsit érdekesebb döntés, főleg annak fényében, hogy az éjszaka folyamán az első körben draftolta a csapat Payton Turnert erre a posztra. Davenportért egy plusz első körös picket feláldozva mozgott fel a Saints 2017-ben a 27. helyről a 14.-re, ehhez képest nem váltotta be az ígéreteket. Tavaly 11 meccsen 1,5 sack és 8 QB hit került a neve mellé, két éve 6 sacket és 16 QB hitet regisztrált.

Még egy hír tegnapról: a Pittsburgh Steelers hosszabbított az irányító Mason Rudolph-fal egy évre $5 millióért, aki így 2022-ben is a csapat játékosa lesz, írja a Pittsburgh Post-Gazette. A 2018-as harmadik körös játékosnak jövőre lejárt volna a szerződése, úgy tűnik a Steelersnél szeretnék biztosítani maguknak, hogy Big Ben várható visszavonulásával is legyen irányító a keretben – még ha a minőségét meg is lehet kérdőjelezni. Rudolph 9 meccsen kezdett, 5-4-es mérleget ért el, karrierje során 2089 passzolt yard, 15 TD és 10 INT került a neve mellé.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!