Connect with us

Prémium cikkek

Ennél többet ebből nem lehetett kihozni – Ravens FA-értékelő

Nem csak a fontos szabadügynökök, hanem a korlátozott lehetőségek is megnehezítették Eric DeCosta és az egész vezetőség dolgát az idei piac nyitásakor, szorult helyzetben kellett úgy menedzselniük a dolgokat, hogy fenntartsák a csapat stabilitását a labda mindkét oldalán. Bombaüzletet nem ütött nyélbe a csapat, de sikerült értékes játékosokkal gazdagodnia amellett, hogy fontos játékosok tértek vissza, főként a védelembe.

Távozók

Két nagy névvel kell kezdeni a sort a baltimore-i távozóknál, Matt Judonnal, aki a Patriotshoz írt alá, és Yannick Ngakue-val, akinek szűk egy éven belül a Raiders lesz a negyedik csapata. Kettejük kiválása óriási érvágás, de annak köszönhetően, hogy nagynevű szabadügynökként és komoly elvárásokkal vágtak neki a piac nyitásának, a kevés pénzügyi lehetőséggel rendelkező Ravensnek le kellett mondania róluk. És bár egyikőjük sem nyújtotta feltétlenül azt a teljesítményt, amit vártak tőlük, a kieső snapszámot nem fogja tudni egyszerűen pótolni Martindale.

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!