Connect with us

Hír

Gio Bernardnak a nagyra nőtt bajsza volt a Covid elleni védelme

Gio Bernard tavaly “debütáló” dús bajusza igazi médiaszenzációnak számított, legalábbis ami a Football Twittert illeti. A 2020-as szezon előtti fotózásra ugyanis alaposan megváltozott arcszőrzettel érkezett, így mikor az első fordulóban a tévés közvetítés során feltűnt az arcképe, a legtöbbeket ámulatba ejtett a bajsza.

A Bengals korábbi futója a napokban igazolt a Tampa Bay Buccaneershez, a tegnapi sajtótájékoztatóján pedig természetesen erről is megkérdezték az újságírók, habár mostanra már megszabadult a jellegzetes arcszőrzettől.

“A karanténban kezdődött, biztos mindenkinek volt valami furcsa dolga a karantén alatt tavaly. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de amikor én borotválkozok, akkor szoktam random dolgokat csinálni az arcszőrzetemmel. Egyszer meghagytam a bajszom, a feleségem szerint pedig egész menő volt. Úgyhogy meghagytam és növesztettem a szezonig, a csapatfotózás után pedig a srácok is beleszerettek.

Utána berobbant a közösségi médiában és onnantól már nem tudtam elereszteni. Lement a szezon, azt hiszem január közepén mondtam azt, hogy elég volt, ennek mennie kell, már nevetségesen néz ki. Már lélegeznem is nehezebb volt, úgyhogy levágtam. Azt is mondhatom, hogy ez volt a Covid elleni védelmem, egy vírus szűrő. Lehet, hogy egy kicsit segített, ki tudja?”

– mondta Bernard, via Jon Ledyard.

Bernard kiválóan illeszkedik majd a Buccaneersbe, ahol nagy problémák voltak a futókkal elkapások tekintetében, nagyon sok volt a drop és egyébként sem volt megbízható sem Leonard Fournette, sem Ronald Jones. Gio ellenben nyolc év alatt 342 elkapást, 2867 yardot és 11 TD-t tudott felmutatni elkapásokkal, tavaly 47 elkapás, 355 yard és 3 TD került a neve mellé. Emellett pass protectionben is hasznos játékos, Tom Brady biztosan nagyon fogja kedvelni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!