Connect with us

Draft

Idén is élőben közvetítjük a draftot, ráadásul nem csak az első napot!

A korábbi években mindig hanganyaggal jelentkezünk a draft első napján, tavaly pedig szintet léptünk és már videós tartalommal álltunk elő a Tribünnel közösen. Az akkori stúdiós terveinket a koronavírus keresztbe vágta, idén viszont már nem csak otthonról webkamerán keresztül, hanem profi stúdióból több kamerás felvétellel beszéljük ki, elemezzük a draft történéseit csütörtökről péntekre virradóra (április 29-30)!

Ennek köszönhetően még gördülékenyebb lesz az adás, de a látványvilágot sem hanyagoljuk el, hiszen a tavalyihoz hasonló grafikák és bejátszók idén is meglesznek, tehát profi körülmények közt vezényelhetjük le a 2021-es NFL Draft első körét. Sőt, péntek éjjel is visszatérünk, és a második-harmadik kör választásait is kibeszéljük majd élőben!

Maga a draft magyar idő szerint péntek hajnalban 2 órakor kezdődik, mi viszont szokás szerint másfél órás felvezetővel készülünk, tehát 0:30-tól adásban leszünk. Másnap hajnal 1 órakor indul a menet az NFL részéről, mi várhatóan egy negyed órával előtte már bejelentkezünk, hogy ritmusosan kapcsolódhassunk bele a pickáradatba, ami ránk vár. A választásokat pedig mindkét nap igazán valós időben követhetitek, Roger Goodell bejelentését sem kell megvárni, mi azonnal hozzuk az infót, amint kiderülnek a pickek.

Mi már alig várjuk, tartsatok velünk akár a Facebookon, akár a Youtube-on, ha pedig úgy kényelmes, toljátok ki a nagyképernyős tévére az adásunkat!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!