Connect with us

Prémium cikkek

Jelentjük: a beteg életben maradt – Eagles FA-értékelő

Az Eagles FA-kitekintőjének azt a címet adtam, hogy “csak túl kell élni valahogy”, hiszen annyira mínuszban volt a csapat, hogy egyedül a plafon alá való beférés lehetett reális célkitűzés. Ezt meg is oldották, ráadásul egy szuper igazolást is sikerült összehozni. 

Távozók

Az Eagles pontosan azt csinálta, amit vártunk: kevés kivágással, sok átalakítással éppen befért a sapka alá, majd 1-2 kisebb igazolást meg tudott még ejteni. A tavalyi kezdő keret jelentős része változatlan maradt, csak kiegészítő emberek távoztak Philadelphiából, akikért nem kár. Illetve nyilván Carson Wentz elcserélése volt a holtszezon legérdekesebb lépése az Eagles oldaláról, de az a trade már a kitekintő megírása előtt is megköttetett, így itt már csak említés szintjén szerepel.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!