Connect with us

Hír

Jerry Jones odáig van Kyle Pittstől, akár fel is cserélhet a tight endért

A Dallas Cowboys a 10. választási joggal rendelkezik az idei drafton, ami sok lehetőséget rejt magában. A legtöbben úgy gondolják, hogy egy cornerback, Patrick Surtain vagy Jaycee Horn lehet a kiválasztott, esetleg a támadófalat erősíthetik tovább Penei Sewell vagy Rashawn Slater draftolásával. Jerry Jonesnak viszont állítólag más tervei vannak.

Chris Mortensen információi alapján a Cowboys tulajdonosa és de facto general managere szerelmes a Florida tight endjébe, Kyle Pittsbe, valósággal megszállott lett iránta. A megszerzéséhez viszont jó eséllyel fel kell cserélnie a Cowboysnak, hiszen Pitts az egyik legjobb prospect az idei drafton (az én szememben konkrétan a második), akár a Falcons is kiviheti az 1/4-es cetlivel, ha nem tudnak / akarnak hátracserélni.

De utána a Bengals és a Dolphins is simán lecsaphat rá, így könnyen lehet, hogy Jonesnak esélye sem lesz felcserélni és megszerezni Pittset. A Falcons a hírek szerint nyitott a hátracserére, ehhez viszont a Cowboysnak jó eséllyel be kellene áldoznia a jövő évi első körös cetlijét is.

Viszont ha a Lions választásánál még elérhető lenne Pitts, akkor már könnyebben elképzelhető, hogy három helyet felmozog a Cowboys is kiviszi a tight endet, hogy a liga messze legfélelmetesebb skill pozíciós személyzetét rakja össze. Ha a hagyományos trade értéktáblázatot nézzük, akkor ehhez elég lehet a harmadik körös pickje a Cowboysnak, de ez természetesen piacfüggő, hiszen lehet, hogy ennél jobb ajánlatot is kap majd a Lions, így licit alakulhat ki (akár Pittsért, akár egy irányítóért).

Érdemes azért megjegyezni, hogy ugyan Jerry Jones a tulaj, az utóbbi években már fia, Stephen Jones hozta elsősorban a döntéseket a draft során.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!