Connect with us

Hír

Jön a második támogatói mock draftunk – most két körrel

Mit csinálnál, ha átvehetnéd a kedvenc csapatod irányítását egy napra? Milyen cseréket hajtanál végre? Kit húznál a drafton? Nos, itt a lehetőséged kipróbálni magad és beleülni egy general manageri székbe! 

Húsvét hétfőn rendeztük meg az első támogatói mock draftunkat, aminek nagy sikere volt, most pedig egy fokozattal feljebb kapcsolunk és nem csak első körös mockot rendezünk, hanem egyenesen két köröset!

A 32 GM-széket tehát felajánljuk Nektek, és átvehetitek a csapatok irányítását, ésszerű keretek közt azt csináltok, amit csak akartok. Azt cseréltek el, akit akartok, azért trade-eltek, akit akartok (és akit hajlandóak mások eladni), aztán pedig azt húztok a drafton, akit a legjobbnak gondoltok.

A részletek:

1) Csak támogatói, azaz 10 dolláros csomaggal rendelkező patronok vehetnek részt a játékban. Ha jelenleg nem vagy az, akkor az alábbi jelentkezési határidő előtt válts csomagot / fizess elő, hiszen ez feltétele a jelentkezésnek. Fontos, hogy össze kell kötni a Patreon fiókot a Discord fiókkal (Patreonon a my profile settings / apps menüpontban), ezt érdemes már korábban megtenni és kipróbálni, hogy tudsz-e kommentelni, hogy ne a jelentkezés pillanatában derüljön ki egy esetleges probléma.

2) Jelentkezni a Discord szerverünkön lehet majd az erre kialakított csatornán április 19-én (hétfő) reggel 10 órától. Az előző mockkal ellentétben most nem adott csapatra lehet jelentkezni, hanem magára a játékra, majd sorsolással döntjük el, hogy ki melyik franchise-t kapja.

3) A jelentkezést 32 lelkes GM esetén vagy legkésőbb április 20-án (kedd) este 19 órakor zárjuk le. Ha eddig nem lesz 32 general managerünk, a többi helyet a szerkesztők felosztják maguk közt.

4) A mock draft időpontja április 26, hétfő 19:00. Így tehát egészen pontosan hat napotok lesz felkészülni a draftra.

5) Már a draft előtt lehet cserélgetni egymással. A Discordon privát üzenetben könnyen meg lehet ejteni a tárgyalásokat, de egy erre kialakított csatornát is létrehozunk, ahol kvázi trade block formájában lehet árulni a játékosokat és a pickeket.

6) A draft során a pickeket Discordon lehet leadni egy erre kialakított csatornán. Eközben mi szerkesztők tartunk egy felvételt, amiben kibeszéljük az egyes választásokat real-time, ahogy történnek a dolgok, mintha csak egy valós draft show-ban lennénk. Ezt az adást másnap visszanézhetitek / visszahallgathatjátok majd.

7) Minden pickre 5 perce van a general managereknek. Ennyi időn belül kell beírni az erre létrehozott csatornába a megállapodott cseréket (mindkét fél által megerősítve), illetve a választásokat. Ha valaki kicsúszik az időből, akkor a következő csapat beelőzhet.

8) A szerkesztőknek vétó joguk van. Ha valamilyen csere durván egyoldalú, akkor megvétózhatjuk. Minden bizonnyal erre nem kerül majd sor, de a biztonság kedvéért a lehetőséget fenntartjuk a minél fairebb játék érdekében.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!