Connect with us

Hír

Justin Fields epilepsziával küzd

Ian Rapoport információi szerint az idei draft class egyik legjobb irányítója, Justin Fields elmondta az őt interjúztató csapatoknak, hogy epilepsziával kezelik.

Az epilepszia egy neurológiai betegség és sok esetben rohamokhoz vezet. Általában gyógyszerekkel kezelik, az Ohio State korábbi QB-ja pedig szedi is ezeket a gyógyszereket és a betegség nem befolyásolta eddigi futballkarrierjét, nem voltak tünetei az utóbbi időben. Az orvosok elmondása szerint ezt ki lehet nőni, az irányító családtagjainál is előfordult ez és a 20-as éveikre elmúlt, így az is lehet, hogy már Fields is kinőtte.

Ugyan ezek alapján nem tűnik problémának a dolog Fields futballkarrierjét tekintve, de a csapatoknak ezt is mérlegelniük kell, ha azon gondolkodnak, hogy őt választják ki a top10-ben. Az első két pick már fixnek tekinthető a drafton, a 49ers választottját viszont még nem ismerjük, a Fields – Mac Jones – Trey Lance trió egyikét fogják kihúzni. Ha Fields nem San Franciscóban, akkor akár Atlantában, akár Denverben, akár New Englandben is kiköthet, de ha a top10 végére csúszik, akkor megnyílhat az út például a Bears vagy a Washington előtt is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!