Connect with us

Hír

Két ex-Raider is aláírt a 49ershez

A 49ers megegyezett a Raiders két korábban kivágott védőjével: a pass rusher Arden Key és a belső védőfalember Maurice Hurst is Santa Clarába költözik, állítja több forrás. Mindkét játékost április 15-én menesztette a Las Vegas.

Hurst 2018-ban sokak szerint top 15-ös tehetség volt, de egy szívbetegség miatt az ötödik körig csúszott. Végül a Raiders választotta ki, és bár három év alatt csak 1271 snapen lépett pályára, összességében nem játszott rosszul, amikor pályára került: 60 nyomásgyakorlás és nyolc sack jött össze neki ennyi idő alatt, a 9,4 százalékos nyomásgyakorlási rátája a 11. volt a belső védőfalemberek közt 2020-ban. Egészségesen könnyen a kezdőben találhatja magát.

Key már messze nem volt ennyire tehetséges és a teljesítménye sem volt különösebben jó. A 2018-ban negyedik körös védő 1258 snapen volt a pályán három év alatt, összesen 68 nyomást és mindössze három sacket szerzett. Ő leginkább a rotációban lehet hasznos, bár nem lenne meglepő, ha nem élné túl a végső keretszűkítést.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!