Connect with us

Hír

Kevin Colbert: A Steelers azokat a játékosokat részesíti előnyben, akik nem opt-outoltak

Bár a tavalyi NFL-szezont sikerült többé-kevésbé problémamentesen lebonyolítani, az egyetemi futballszezon nagyon csonka lett: egyrészt sokan kiülték a szezont a koronavírus miatt, másoknak pedig az egyetem vagy a konferencia döntése miatt nem volt lehetősége a játékra. Ez már korábban több kérdést felvetett a csapatok boardjával kapcsolatban, most a Steelers nyíltan ki is mondta, hogy azok vannak előrébb a listán, akik játszottak tavaly.

“Ahogy a nyáron is említettem, minden játékosnak joga volt az opt outra és ezt mi tiszteletben tartjuk. Ugyanakkor, ha egy olyan játékos között kell választani, aki játszott tavaly, és egy olyan között, aki kiülte a szezont, akkor mi inkább az előbbit választjuk. Ez nem azt jelenti, hogy semmi esetre sem választunk ki opt outoló játékost, tisztában vagyunk azzal, hogy ez senkinek sem volt könnyű, de ez akkor is szempont”

– nyilatkozta a GM Kevin Colbert.

Olyan játékosok nem léptek pályára tavaly, mint a korszakos tehetségnek tartott OT Penei Sewell, a másik top OT Rashawn Slater, a top 5-ös kaliber WR Ja’Marr Chase vagy a szintén első körbe várt LB Micah Parsons és a CB Caleb Farley. Az ő értéküket ez nem nagyon befolyásolta, de rájuk speciel nem sok esélye van a Steelersnek. A hátsóbb körökben viszont az opt out tényleg lehet szempont.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!