Connect with us

Hír

Körözést adtak ki Aldon Smith ellen

Mindössze 48 órával azután, hogy a Sehawks leigazolta Aldon Smith-t, a védő balhéba keveredett: több forrás is arról számolt be, hogy körözést adtak ki a pass rusher ellen. A vád az, hogy New Orleans környékén Smith addig fojtogatott valakit, míg az elveszítette az eszméletét.

Az áldozatot kórházba kellett szállítani, és bár nem tartották bent, állítólag így is több sérülést szenvedett el. Amennyiben a vádak igazak és tényleg Smith volt a tettes (nemrég Aaron Donaldot is hamisan vádolták, bár az csak polgári per volt), úgy akár 8 évnyi börtönt is kaphat.

Smith a 49ers 1/7-es választottja volt 2011-ben, első két évében 33,5 sacket szerzett, igazi sztárnak nézett ki. Utána viszont csúnya lejtmenetbe kezdett és folyamatosan jöttek az eltiltások tiltott szerek használata miatt. Emellett kapták már el ittas állapotban okozott balesetért és vandalizmusért, vádolták kapcsolaton belüli erőszakkal, illetve egyszer amiatt tartóztatták le, mert a Los Angeles-i Nemzetközi Repülőtéren azzal viccelt, hogy bomba van nála.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!