Connect with us

Prémium cikkek

Kötelező letudva – Cowboys FA-értékelő

Egyetlen nagyobb port kavaró mozgás történt Dallasban, ami felkavarta az állóvizet a szabadügynök piac körül, ezen kívül csak kisebb mozgások történtek a csapat háza táján az elmúlt hetekben. Túlzottan nagy sokkot egyetlen igazolás sem jelentett, a csapat a kötelezőt letudta, a legnagyobb sztárt házon belül sikerült tartani. Ennek köszönhetően a mozgástér leszűkült, de a rendelkezésre álló forrásokat hatékonyan használta fel a Jerry Jones vezette front office.

Távozók

Hosszú névsorral vágott neki a Cowboys a szabadügynök piacnak, de egy kivétellel csak olyan játékosok szerepeltek a listán, akik könnyebben pótolhatók. Várható volt, hogy nagyobb jövés-menés lesz, főként a védelemben, több, korábban meghatározó játékost el fog engedni a csapat. Ez nem is történt másképp, a távozók között azokat a nevekkel találkozunk, akikről sejteni lehetett, hogy máshol fogják majd folytatni.

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!