Connect with us

Hír

Kyle Shanahan: Mind az öt top irányító tetszett nekünk

A 49ers tegnap sajtótájékoztatót tartott, azonban John Lynch és Kyle Shanahan semmit sem akart elárulni arról, hogy kit fognak választani csütörtök este az 1/3-as pickkel. Állítólag Mac Jones és Trey Lance a két favorit, de bárhogy is alakul, San Franciscóban elégedettek lesznek.

“Úgy döntöttünk a cseréről, hogy mind az öt top irányító tetszett nekünk. Ezért gondoltuk úgy, hogy a harmadik egy jó pozíció. Természetesen volt egy alap ranglistánk, de semmi nem volt kőbe vésve. Hogy tudjuk-e már, kit akarunk? Talán, lehet. De talán nem”

– mondta Shanahan (via PFT). Tehát volt azért egy kiszemeltjük, de a főedző elmondása szerint ő is és a többiek is még erősebbnek tűnnek most, hogy végigmentek a folyamaton. Adam Schefter és több insider információja szerint Mac Jones volt ez a kiszemelt, de Trey Lance egyre jobban meggyőzte a stábot, jelenleg köztük dilemmázik tehát a csapat (ha lehet hinni ezeknek a riportoknak).

Emellett Shanahan kitért Jimmy Garoppolóra is, akivel kapcsolatban annyit mondott az újságírói kérdésekre, hogy az ég egy adta világon semmit nem tud garantálni, így azt sem, hogy a veterán irányító még a rosteren lesz majd vasárnap, és azt sem, hogy bármelyikünk életben lesz még a hét végén.

A 49ersnek semmi oka nincs ködösíteni, hacsak nem az, hogy most mindenki róluk beszél.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!