Connect with us

Prémium cikkek

Legalább Wilson még megvan – Seahawks FA-kitekintő

A Seahawks a szokásos semmilyen piacát hozta, de a rajongók legalább megnyugodhatnak: Russell Wilson még mindig a helyén. Az már más kérdés, hogyan fog a csapat közelebb jutni a Super Bowlhoz, amikor már csak a csoporton belül maradva is mindenki all int nyomva erősít. De legalább egy fullbacket sikerült szerezni.

A Seahawks a Patriotstól elszenvedett Super Bowl vereség óta egy helyben topog. A szinten tartás többé-kevésbé sikerül, de sem a draftok, és pláne a piacok után nem jön a várva várt áttörés. Nem mintha ne lenne oka a csapatnak win now üzemmódba kapcsolni.

A csoport rettentően erős. A Rams tavaly kvázi irányító nélkül jutott rájátszásba és csere QB-val verte ki a Seahawkst, idén pedig Matt Stafforddal fog rohamozni. A 49ers felcserélt egy irányítóért és kétszer egymás után nem fog 100-120 millió dollárnyi játékos IR-en csücsülni, míg a Cardinals sorra hozza a veterán sztárokat és csak egy közepes Kyler Murray-Kliff Kingsburry duóra van az ígéret földjétől. Semmi nem garantálja a Seahawksnak a csoportelsőséget és aki alulmarad a fegyverkezési versenyben, az ritkán jön ki győztesen a csatából.

Viszlát minőség

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!