Connect with us

Érdekességek

Már Justin Fields a favorit a 49ers választására

Ismét új favoritja van a 49ers 1/3-as pickjének: a fogadóirodák szerint Justin Fields lesz Kyle Shanahan új irányítója. A házat azért ne tegyük fel rá: a 49ers-Dolphins csere napján még Trey Lance volt a favorit +130-as odsszal (100 dollár tét esetén 130 dollár nyeremény, itthoni rendszer szerint 2,3-as szorzó), míg egy hete Mac Jones vezetett -200-as oddsszal (200 dollár tét esetén 100 dollár nyeremény, itthoni rendszer szerint 1,5-ös szorzó).

Jelenleg Fields 1/3-as kiválasztására -125-ös az odds, Jones a második +100-zal, míg Lance jócskán lemaradva a harmadik +450-nel (a pontos oddsok az egyes fogadóirodáknál kicsit eltérnek, de a többségnél már az Ohio State ex-irányítója van az első helyen). A szakértők jelentős részénél Fields a harmadik legjobb QB idén, sok érv van mellette Jonesszal szemben, de most már tényleg csak tippelni lehet, ki tetszik a leginkább Kyle Shanahanéknek.

A 49ers mestere egyébként részt vett Fields szerdai második Pro Dayén és állítólag nagyon tetszettek neki a látottak – vélhetően ez késztette a fogadóirodákat az oddsok átírására.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!