Connect with us

Hír

Marquise Goodwin aláírt a Bearshez

Villámléptű elkapót igazolt a Bears: a tavaly opt out miatt a szezont kihagyó, de idén játszani akaró Marquise Goodwin egy évre írt alá, állítja több forrás. A szerződés pénzügyi részletei egyelőre nem ismertek, de az előzményeket ismerve veteránminimumnál nem lehet több.

Goodwin 2012-ben az olimpiai csapat tagja volt, távolugrásban 10. helyen végzett. Egy évvel később a Bills játékosa lett, a draft harmadik körében választotta ki a csapat. A futballpályán már nem volt annyira sikeres, sérülések és gyenge teljesítmény miatt mindössze 49 elkapása, hat TD-je és 700+ yardja volt négy év alatt.

A Bills nem tartott rá igényt az újonc szerződésének lejárta után, így szabadügynökként aláírt a 49ershez. Első évében rögtön 962 yardot és két TD-t szerzett, aminek köszönhetően kapott egy 3 éves, 20,3 millió dolláros hosszabbítást. A következő két idényben csak 20 meccsen lépett pályára, 500+ yardot és öt TD-t szerzett, 2020-ban mindössze egy hatodik körös helycseréért került az Eagleshöz, ahol opt out miatt nem játszott, majd idén lapátra került (technikailag a 49ers vágta ki a sikertelennek nyilvánított csere miatt).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!