Connect with us

Hír

Még a draft vége előtt elcserélheti Zach Ertzöt az Eagles

Már a szezon vége felé is sok volt a spekuláció arról, hogy az Eagles Zach Ertz nélkül tervezi a jövőt, és akár csere, akár kivágás útján távozni fog Philadelphiából. Ez még mindig nem alakult valósággá, most viszont ismét felélénkültek a hangok, hogy közel lehet a csapatváltás. Adam Caplan információi szerint is legkésőbb a draft vége előtt el fogják cserélni a tight endet.

Az Eagles nem áll valami jól pénzügyileg, tehát jól jönne a felszabaduló 5 millió dollár, és Dallas Goedert személyében megvan az utánpótlás az idén 31 éves Ertz helyére, akinek egyébként jövőre járna le a szerződése. Volt arról is spekuláció, hogy megvárják a június 1-et egy kivágással, hogy az idei évre többet szabadítson fel a csapat, de Howie Roseman general manager láthatóan inkább szeretne egy plusz választási jogot Ertz elengedéséért.

Tony Pauline információi szerint 6-7 csapat is versenyben lehet, köztük a Colts, ahol újra összeállhatna a Wentz-Ertz duó. Az Eagles korábban harmadik körös picket kért a tight endért, ám ezt eddig senki nem volt hajlandó megfizetni. Egy negyedik körös pick ellenben korrekt ellenérték lehet. Segíti az Eagles helyzetét, hogy gyenge tight end classról van szó, így aki lemarad a top2-3 tehetségről, Ertz felé fordíthatja a tekintetét.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!