Connect with us

Hír

Mi lesz Teddy Bridgewaterrel?

A Panthers tegnap megszerezte Sam Darnoldot a Jetstől többek között egy második körös pickért cserébe, ezzel megpecsételve Teddy Bridegwater jövőjét a csapatnál. Mi lesz most a korábbi első körös irányítóval?

Bridgewater szerződése még két évig él, idén 23 millió dolláros cap hitje van, az alapfizetéséből 10 millió dollár garantált. A kivágásával mindössze 3 millió dollárt spórolna a Panthers, míg az elcserélésével 13 millió dollár szabadulna fel. Új csapatának 18 millió dollárjába kerülne idén és 21 millió dollárba jövőre, így túl nagy ellenértéket nem remélhet érte a Panthers.

Potenciális cserepartner lehet egy hátsó (5-6. körös) pickért a Washington, ahol állítólag szeretnének versenyhelyzetet teremteni Ryan Fitzpatricknek, illetve még a Broncos, a Patriots és egy Deshaun Watson eltiltás esetén a Texans is szóba jöhet. Más opciója nem nagyon van a Panthersnek és az említettek sem tűnnek túlságosan reálisnak az irányító idei 18 millió dolláros fizetése mellett. Sokkal valószínűbb, hogy Bridgewater vagy ki lesz vágva, vagy Sam Darnold nagyon drága cseréje lesz 2021-ben. Illetve egy fizetéscsökkentés is benne lehet a pakliban, amennyiben a játékos belemegy – ezzel akár könnyebben cserélhető is lenne.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!