Connect with us

Hír

Minkah Fitzpatrick, Lamar Jackson és Roquan Smith ötödik éves opcióját is lehívják

Baker Mayfield, Denzel Ward, Vita Vea, Kolton Miller, Daron Payne és Mike McGlinchey, illetve egyelőre nem hivatalosan Jaire Alexander és Sam Darnold után újabb három 2018-as első körös játékos opcióját hívják le Ian Rapoport információ szerint. A Bears az 1/8-as linebacker Roquan Smith-t, a Steelers a Dolphins korábbi 1/11-esét, Minkah Fitzpatricket, míg a Ravens az 1/32-es Lamar Jacksont láncolja még egy extra évre magához.

Smith korrekt LB, tavaly második csapatos All-Pro lett a remek coverage teljesítményének hála, de futás ellen nagyon tud szenvedni annak ellenére, hogy kifejezetten magabiztos szerelő. Eddigi karrierje során 44 meccsen lépett pályára, 361 tackle, 11 sack és négy INT került a neve mellé, az opciójának értéke 9,735 millió dollár.

Fitzpatrick az elmúlt két évben Pro Bowler és első csapatos All-Pro volt, öt engedett TD mellett volt 9 INT-je és 11 leütött labdája, tavaly a felé szálló labdák mindössze 45 százalékából lett elkapás. Kevés nála jobb free safety van a ligában, az opciójának értéke 10,612 millió dollár.

Jacksonnak eddig volt egy nagyon rossz, egy korrekt és egy MVP szezonja. A 2019-es szezon MVP-jének opciója 23,106 millió dollárt ér, ami egy irányítónak manapság egyáltalán nem sok. A Ravensnek már csak azon kell erősen elgondolkoznia, hogy mennyit ér az a tavaly látott korrekt szint, illetve hogy idén vagy jövőre hosszabbítson a QB-val.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!