Connect with us

Prémium cikkek

Nevem: Senki – Packers FA-értékelő

Szokás mondani, hogy a szabadügynök piacot a roster lyukainak befoltozására kell használni, és valóban ritkán lesz sikeres egy csapat, amely megnyeri az FA időszakot és zsákszámra szórja a pénzt. Tudják ezt Green Bayben is, és annyira szigorúan vette Bryan Gutekunst general manager ezt az ökölszabályt, hogy az ég egyadta világon senkit sem szerződtetett más csapattól. Vagyis majdnem senkit…

Az alapelv természetesen nem elvetendő. “Tartsuk egyben a bizonyítottan sikeres csapatot.” A Packers 26-6-os mérleget tud felmutatni az elmúlt két szezonban és mindkétszer egyetlen lépcsőfok választotta el őket a hőn áhított nagydöntőtől. Egy, de nagy és elég meredek lépcsőfok. 2019-ben a 49ers, 2020-ban a Buccaneers ütötte el a wisconsini csapatot meglehetősen könnyedén a főcsoportdöntőben. A csapat magja adott, de változtatás nélkül képes lehet megugrani azt a bizonyos utolsó lépcsőfokot? Vagy akár azt is meg lehetne kérdezni: képes zömmel ugyanaz a roster egymás után háromszor NFC-döntőig menetelni?

Távozók

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!