Connect with us

Hír

Öt emberrel, majd saját magával is végzett a korábbi NFL-játékos

A korábbi NFL-játékos, Phillip Adams a szerdai napon megölt öt embert (és még egyet komolyan megsebesített), majd magával is végzett – írja az Associated Press. Az áldozatok közt egy 70 éves orvost, a feleségét, az 5 és 9 éves unokáikat és egy náluk dolgozó férfit találunk, illetve egy egyelőre be nem azonosított személyt kellett komoly lőtt sebbel kórházba szállítani. Azt egyelőre a helyi seriff sem tudja, hogy mi lehetett az indíték.

A lövöldözés után a hatóságok beazonosították a 32 éves Adamst, mint gyanúsítottat, meg is találták és megpróbálták rávenni, hogy kijöjjön a szülei házából (a szülőket már kimenekítették). Később holtan találták meg, miután saját magát lőtte fejbe. Adams apja azt nyilatkozta az eset után, hogy a fia jó srác volt, de a foci tönkretette fejben.

Adams 2010-ben került az NFL-be draftolatlanként, újoncként 15 meccsen játszott a 49ersben. A defensive back még öt évet töltött a ligában hat különböző csapatnál (Seahawks, Patriots, Raiders, Jets, Falcons), összesen 78 mérkőzésen lépett pályára és 5 interceptiont szerzett, a 2015-ös szezon után hagyta ott a sportot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!