Connect with us

Hír

Robert Saleh: CJ Mosley minden rendszerben kiváló

A Jets Robert Saleh irányítása alatt áttér a 3-4-es alapvédelemről a 4-3-as felállásra, emiatt sokakban felmerült, hogy mi lesz így az egész eddigi karrierjét 3-4-es védelemben töltő, két éve pályát nem látó CJ Mosley-val. Az új főedző szerint nincs miért aggódni.

“Nem számít a rendszer, ő mindenben otthon fogja érezni magát. Egész karrierjében fantasztikus játékos volt és ezen egy új edzői stáb nem fog változtatni”

– mondta Saleh a csapat weboldalának.

Mosley az elmúlt évek egyik legnagyobb FA-melléfogása: az átlagon felüli, de az elit szintet soha el nem érő játékos egy brutális, 5 éves, 85 millió dolláros szerződést kapott a Jetstől 2019-ben. A Ravens korábbi első körös játékosa tisztán keres évi 17 milliót, amely még Bobby Wagner fizetésénél is nagyobb és teljes szerződést nézve 4-5 millióval több, mint bárki másé. Ehhez képest 2019-ben sérülés miatt csak két meccsen lépett pályára, míg tavaly opt outolt.

A szerződése még 20 millió dollár garantáltat tartalmaz, amiből 14 millió dollár alapfizetés, vagyis teljesen kivághatatlan vagy elcserélhetetlen, illetve kivágás esetén még jövőre is keletkezne utána 12,5 millió dollár halott pénz. Ennyiért az a minimum, hogy minden rendszerben otthon érezze magát.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!